Unnskyld...

Litt stille på bloggfronten de siste dagene. Jeg har det fint og sola skinner men eldstegutten min er syk stakkars... Helt siden onsdag har han hatt periodevis vondt i magen og feber og det siste døgnet har han vært fullstendig slått ut. Det ble litt hektisk og full gass til legevakten på et tidspunkt ettersom de mente det kunne være blindtarmbetennelse men etter å ha sjekket han opp og ned i mente kom de frem til at det nok var magevirus-og da stoler vi på det.
Ekstra travelt blir det når mamman skal være alene med syk storebror og aktiv lillebror mens pappan er på teambuilding med jobben. Det er han VEL undt- jeg var tross alt ute med jobben i går og han har gjort litt av en innsats på hjemmebane alene med ungene flere dager nå. Men travelt blir det jo når man er alene og den syke er lei seg og bare vil ligge på sofaen og den minste helst skulle vært ute og oppdaget verden...
Ha en god helg alle blogglesere og kryss fingrene for at storebror i huset blir frisk snart.
Her er han slik han vanligvis er: frisk og rask

5 kommentarer:

 1. Å masse god bedring til gutten din. Det er ikke noe greit når de små er syke.

  Ja, de skålene er bare lekre. Tenkte jeg skulle bruke de til dessertskåler også, så da vil jeg prøve å samle fullt sett:)

  SvarSlett
 2. Stakkar liten, håpe han blir frisk snart!!

  SvarSlett
 3. Stakkars liten! Håper han kommer seg snart!!
  Ha en fin lørdagskveld!!
  :-) monica

  SvarSlett
 4. Huff da... God bedring til gutten :)

  SvarSlett
 5. God bedring til gutten din. Håper han snart kommer seg. Nydelig gutt:)
  Klem fra Elin

  SvarSlett

Å kommentere kommenterer kommenterte har kommentert ♥♥♥♥